De brandwerende inkomdeuren bestaan in allerlei uitvoeringen: van plamuurdeuren tot formicadeuren en van fineer tot gelakte designdeuren. Zo heeft u altijd het model dat aansluit bij uw interieur.

Alle tinten, alle kleuren

Rf-fineerdeuren in eik of beuk kunnen worden afgewerkt in een tint naar keuze: cerusé, grijs gebeitst, opgehelderd mat en wengé. Daarnaast kunnen onze designdeuren gelakt worden in de gewenste RAL-kleur.

De veiligheidsattributen

Brandwerende inkomdeuren worden doorgaans voorzien van extra veiligheidsattributen: een veiligheidscylinder, een spionoog Rf, dichtingsrubber Rf, een veiligheidsrozas, een deurpomp en een driepuntsluiting.

Inbraakwerende deuren

Beschermen ieder appartement tegen ongewenste bezoekers. Stuk voor stuk zijn ze getest en voldoen ze aan de strenge Europese en Belgische eisen op vlak van inbraakwerendheid. De deurgehelen zijn een combinatie van een metalen deuromlijsting en een gepantserd houten deurblad, voorzien van veiligheidsbeslag en een meerpuntssluiting. Standaard hebben ze een brandweerstand van 30 minuten (volgens Benor/Atg). Optioneel zijn ze ook als RF 60 te verkrijgen. Tot slot worden deze volle kernhouten deurbladen al dan niet met metaal verwerkt. Dit deurtype past perfect in een elegant interieur of een modern appartementsgebouw.

De afwerkingsmogelijkheden zijn haast eindeloos: of u nu standaard HPL, fineer of gelakt verkiest. Ook de productie van speciale afmetingen of integratie van eventuele elektronica (vb. toegangscontrole) is mogelijk.