Wat dacht u van een tijdloze deur, mét hedendaags karakter? Bij ons kunt u steeds terecht voor moderne, kwalitatieve deuren. Ze worden afgewerkt in ons eigen atelier, en dat in de gewenste kleur en UV-vernis. Bekijk de allerlaatste kleurtechnieken in onze showroom!

Massief of fineer hout

Moderne stijldeuren bestaan uit massief of fineer hout. U herkent ze aan de bleke tinten: opghelderd mat, cerusé of grijs gebeitst. Onze massieve binnendeuren worden volledig op maat gemaakt: de gekozen houtsoort, het profiel, de afwerking en omlijsting geven uw houten deur een speciaal karakter. Het resultaat is een traditioneel exemplaar met een eigen persoonlijk accent!

U houdt van echt eikenhout? Dan zijn onze klassieke stijldeuren echt iets voor u. Dankzij de knoopjes, uitgesproken houtstructuur, patines en aangepast deurbeslag benadrukt u het landelijk karakter van uw woning. Of het nu gaat over rustieke deuren met knoopjes of moderne paneeldeuren: de juiste tinten maken van uw deur een prachtig meubelstuk in uw woning. Omdat een warm en gezellig interieur van onschatbare waarde is. Eik is dan weer de meest duurzame houtsoort van Europa: hard, zwaar, vast en sterk. Het hout is gemakkelijk te bewerken.

Door een eiken boomstam kwartiers te zagen, verschijnt er een mooie rechtgestreepte houtnerf met de zogenaamde ‘spiegels’. Wordt de stam dosse gezaagd, dan zien we een gevlamde houtstructuur.